Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy

Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy

16/02/2022 | Flixfilm

Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Music
Instruktion: Coodie, Chike Ozah
Skuespillere: Ye, Kid Cudi, Justin Bieber
Spilletid: 270 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.1

Handling: En kommende superstjerne og en filmproducents liv flettes sammen i denne intense, personlige dokumentarserie, der følger Kanye Wests karriere over to årtier.

Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 16. februar, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy på YouTube.Se Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeen-Yuhs: A Kanye Trilogy er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar