Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeepers Creepers 2

Jeepers Creepers 2

01/08/2017 | Flixfilm

Se Jeepers Creepers 2 på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Horror
Instruktør: Victor Salva
Skuespillere: Ray Wise, Jonathan Breck, Garikayi Mutambirwa, Eric Nenninger
Spilletid: 104 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.6

Beskrivelse: Taggart og hans søn sætter fugleskræmsler op, men de er ikke alene. En af fugleskræmslerne griber fat i Billy og flyver ud i den mørke horisont. The Creeper er tilbage!


Se Jeepers Creepers 2 på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJeepers Creepers 2 (Bat Out Of Hell) havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeepers Creepers 2 (Bat Out Of Hell) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jeepers Creepers 2 herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeepers Creepers 2 (Bat Out Of Hell) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeepers Creepers 2 stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar