Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jefe

26/10/2018 | Flixfilm

Se Jefe på Netflix

Indspilningsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktør: Sergio Barrejón
Skuespillere: Luis Callejo, Juana Acosta, Carlo D'Ursi, Josean Bengoetxea
Spilletid: 89 min
Land: Spain, Portugal
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.4

Handling: En uforskammet, selvoptaget forretningsmand er på nippet til miste alt, da en rengøringsassistent, der arbejder på hans kontor om natten, hjælper ham med at finde frelse.Se Jefe på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jefe (Chefen) havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jefe (Chefen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jefe:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jefe (Chefen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jefe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar