Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jefe

26/10/2018 | Flixfilm

Jefe på Netflix

Produktionsår: 2018
Genre: Comedy
Instruktion: Sergio Barrejón
Skuespillere: Luis Callejo, Juana Acosta, Carlo D'Ursi
Spilletid: 89 min
Land: Spain, Portugal
Sprog: Spanish
IMDb-karakter: 5.5

Handling: En uforskammet, selvoptaget forretningsmand er på nippet til miste alt, da en rengøringsassistent, der arbejder på hans kontor om natten, hjælper ham med at finde frelse.Se Jefe på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jefe (Chefen) havde premiere på Netflix Danmark den 26. oktober, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jefe på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jefe (Chefen) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jefe stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jefe, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jefe (Chefen) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar