Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeff Dunham: All Over the Map

Jeff Dunham: All Over the Map

01/06/2016 | Ingen kommentarer

Se Jeff Dunham: All Over the Map på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktør: Rob Dipple
Skuespillere: Jeff Dunham, Jeff Rothpan
Spilletid: 83 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Resumé: USA's mest elskede bugtaler pakker kufferten og tager på verdensturné med sine populære venner Achmed, Peanut og Walter.


Se Jeff Dunham: All Over the Map på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jeff Dunham: All Over the Map havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeff Dunham: All Over the Map ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jeff Dunham: All Over the Map herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeff Dunham: All Over the Map er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Dunham: All Over the Map stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar