Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeff Dunham: All Over the Map

Jeff Dunham: All Over the Map

01/06/2016 | Flixfilm

Jeff Dunham: All Over the Map på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Comedy
Instruktion: Rob Dipple
Skuespillere: Jeff Dunham, Jeff Rothpan
Spilletid: 83 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Handling: USA's mest elskede bugtaler pakker kufferten og tager på verdensturné med sine populære venner Achmed, Peanut og Walter.

Jeff Dunham: All Over the Map havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2016 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeff Dunham: All Over the Map på YouTube.Se Jeff Dunham: All Over the Map på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jeff Dunham: All Over the Map ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Dunham: All Over the Map stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeff Dunham: All Over the Map, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeff Dunham: All Over the Map er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar