Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeff Dunham: Beside Himself

Jeff Dunham: Beside Himself

24/09/2019 | Flixfilm

Se Jeff Dunham: Beside Himself på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Troy Miller
Skuespillere: Jeff Dunham
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Jeff Dunham går på scenen i Dallas med sine gamle venner Peanut, Walter, José Jalapeño, Bubba J og Achmed for at lave sjov med sig selv og amerikansk kultur.

Jeff Dunham: Beside Himself havde premiere på Netflix Danmark den 24. september, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jeff Dunham: Beside Himself på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jeff Dunham: Beside Himself ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Dunham: Beside Himself stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeff Dunham: Beside Himself, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeff Dunham: Beside Himself er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar