Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeff Dunham: Relative Disaster

Jeff Dunham: Relative Disaster

12/09/2017 | Flixfilm

Se Jeff Dunham: Relative Disaster på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Michael Simon, Matthew McNeil
Skuespillere: Jeff Dunham
Spilletid: 70 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Beskrivelse: Bugtaleren Jeff Dunham tager sine grove, fjollede og let demente dukker med til Irland, hvor han bl.a. spidder familieliv og politik.


Se Jeff Dunham: Relative Disaster på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJeff Dunham: Relative Disaster havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeff Dunham: Relative Disaster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jeff Dunham: Relative Disaster herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeff Dunham: Relative Disaster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Dunham: Relative Disaster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar