Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jeff Dunham: Relative Disaster

Jeff Dunham: Relative Disaster

12/09/2017 | Flixfilm

Jeff Dunham: Relative Disaster på Netflix

Produktionsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktion: Michael Simon, Matthew McNeil
Skuespillere: Jeff Dunham
Spilletid: 70 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.4

Handling: Bugtaleren Jeff Dunham tager sine grove, fjollede og let demente dukker med til Irland, hvor han bl.a. spidder familieliv og politik.Se Jeff Dunham: Relative Disaster på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jeff Dunham: Relative Disaster havde premiere på Netflix Danmark den 12. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeff Dunham: Relative Disaster på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jeff Dunham: Relative Disaster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Dunham: Relative Disaster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeff Dunham: Relative Disaster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeff Dunham: Relative Disaster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar