Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood

Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood

01/01/2020 | Flixfilm

Se Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood på Netflix

Produktionsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktion: Michael Simon, Matthew McNeil
Skuespillere: Jeff Dunham, Chuck Liddell, Brad Paisley
Spilletid: 71 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Den barske bugtaler Jeff Dunham tager sin flok lurvede dukkevenner med til Hollywood, hvor de gør tykt grin med kendiskulturen og den californiske livsstil.

Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood på YouTube.Se Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar