Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood

Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood

01/01/2020 | Flixfilm

Se Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood på Netflix

Indspilningsår: 2015
Genre: Comedy
Instruktør: Michael Simon, Matthew McNeil
Skuespillere: Jeff Dunham, Chuck Liddell, Brad Paisley, Chris Parnell
Spilletid: 71 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Den barske bugtaler Jeff Dunham tager sin flok lurvede dukkevenner med til Hollywood, hvor de gør tykt grin med kendiskulturen og den californiske livsstil.


Se Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood havde premiere på Netflix Danmark den 1. januar, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Dunham: Unhinged in Hollywood stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar