Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeff Foxworthy: The Good Old Days

Jeff Foxworthy: The Good Old Days

22/03/2022 | Flixfilm

Jeff Foxworthy: The Good Old Days på Netflix

Produktionsår: 2022
Genre: Documentary, Biography, Comedy
Instruktion: Ryan Polito
Skuespillere: Jeff Foxworthy
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Jeff ser tilbage på forgange tider og snakker aldring, sms'er og "seksualvejledning" samt fortæller en vild historie fra en standupturné.

Jeff Foxworthy: The Good Old Days havde premiere på Netflix Danmark den 22. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeff Foxworthy: The Good Old Days på YouTube.Se Jeff Foxworthy: The Good Old Days på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jeff Foxworthy: The Good Old Days ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Foxworthy: The Good Old Days stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeff Foxworthy: The Good Old Days, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeff Foxworthy: The Good Old Days er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar