Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeff Garlin: Our Man In Chicago

Jeff Garlin: Our Man In Chicago

12/11/2019 | Flixfilm

Se Jeff Garlin: Our Man In Chicago på Netflix

Indspilningsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktør: Christopher Storer
Skuespillere: Jeff Garlin
Spilletid: 58 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Komikeren Jeff Garlin fejrer (ufrivilligt) sit 37 års jubilæum som standupkomiker og fortæller om kærlighed, tab, succes og madafhængighed.Se Jeff Garlin: Our Man In Chicago på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jeff Garlin: Our Man In Chicago havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeff Garlin: Our Man In Chicago ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jeff Garlin: Our Man In Chicago:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeff Garlin: Our Man In Chicago er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Garlin: Our Man In Chicago stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar