Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeff Garlin: Our Man In Chicago

Jeff Garlin: Our Man In Chicago

12/11/2019 | Flixfilm

Jeff Garlin: Our Man In Chicago på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy
Instruktion: Christopher Storer
Skuespillere: Jeff Garlin
Spilletid: 58 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.9

Handling: Komikeren Jeff Garlin fejrer (ufrivilligt) sit 37 års jubilæum som standupkomiker og fortæller om kærlighed, tab, succes og madafhængighed.

Jeff Garlin: Our Man In Chicago havde premiere på Netflix Danmark den 12. november, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeff Garlin: Our Man In Chicago på YouTube.Se Jeff Garlin: Our Man In Chicago på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jeff Garlin: Our Man In Chicago ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeff Garlin: Our Man In Chicago stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeff Garlin: Our Man In Chicago, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeff Garlin: Our Man In Chicago er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar