Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

27/05/2020 | Flixfilm

Se Jeffrey Epstein: Filthy Rich på Netflix

Indspilningsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktør: N/A
Skuespillere: Michael Reiter, Annie Farmer, Shawna Rivera, Alan Dershowitz
Spilletid: 226 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jeffrey Epstein: Filthy Rich på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jeffrey Epstein: Filthy Rich ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeffrey Epstein: Filthy Rich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeffrey Epstein: Filthy Rich, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeffrey Epstein: Filthy Rich er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar