Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeffrey Epstein: Filthy Rich

Jeffrey Epstein: Filthy Rich

27/05/2020 | Flixfilm

Jeffrey Epstein: Filthy Rich på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Documentary, Crime
Instruktion: N/A
Skuespillere: Michael Reiter, Annie Farmer, Shawna Rivera
Spilletid: 227 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.1

Handling: Dokumentarserien er baseret på beretninger fra Epsteins ofre og undersøger, hvordan den dømte sexforbryder udnyttede sin rigdom og magt til at udføre sine forbrydelser.

Jeffrey Epstein: Filthy Rich havde premiere på Netflix Danmark den 27. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeffrey Epstein: Filthy Rich på YouTube.Se Jeffrey Epstein: Filthy Rich på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jeffrey Epstein: Filthy Rich ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeffrey Epstein: Filthy Rich stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeffrey Epstein: Filthy Rich, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeffrey Epstein: Filthy Rich er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar