Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeg kommer hjem igen til jul

Jeg kommer hjem igen til jul

01/12/2021 | Flixfilm

Jeg kommer hjem igen til jul på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: En verdenskendt stjerne kommer hjem til jul og optræder til sin brors årlige koncert. Snart vækkes gamle minder, og begravede hemmeligheder kommer frem i lyset.

Jeg kommer hjem igen til jul havde premiere på Netflix Danmark den 1. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeg kommer hjem igen til jul på YouTube.Se Jeg kommer hjem igen til jul på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jeg kommer hjem igen til jul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeg kommer hjem igen til jul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeg kommer hjem igen til jul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeg kommer hjem igen til jul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar