Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jeg mødte julemanden

Jeg mødte julemanden

12/08/2023 | Flixfilm

Jeg mødte julemanden på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Med sin bedste ven på slæb rejser en ung dreng gennem en vintervildmark for at finde julemanden. Hans eneste ønske? At hans kidnappede forældre kommer hjem.Se Jeg mødte julemanden på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jeg mødte julemanden havde premiere på Netflix Danmark den 12. august, 2023 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeg mødte julemanden på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jeg mødte julemanden ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeg mødte julemanden stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeg mødte julemanden, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeg mødte julemanden er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar