Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeg og mig

Jeg og mig

31/07/2021 | Flixfilm

Jeg og mig på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Modsætninger mødes, da en aldrende popstjerne dør i en bilulykke og besætter kroppen på den klodsede fodgænger, han kørte over.Se Jeg og mig på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jeg og mig havde premiere på Netflix Danmark den 31. juli, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeg og mig på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jeg og mig ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeg og mig stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeg og mig, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeg og mig er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar