Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jellies

15/07/2016 | Flixfilm

Se Jellies på Netflix

Indspilningsår: 2013
Genre: Documentary
Instruktør: N/A
Skuespillere: N/A
Spilletid: 61 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: N/A

Beskrivelse: Tolv forskellige arter af gopler svømmer over skærmen og leverer det perfekte bagtæppe til afslapning eller tidsfordriv.


Se Jellies på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJellies havde premiere på Netflix Danmark den 15. juli, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jellies ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jellies herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jellies er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jellies stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar