Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone

Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone

22/05/2015 | Ingen kommentarer

Se Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Jen Kirkman leverer nogle skarpe og hylende morsomme sandheder om skilsmisse, børn, sex og om at blive 40 i denne originale comedy-special fra Netflix.


Se Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone havde premiere på Netflix Danmark den 22. maj, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jen Kirkman: I’m Gonna Die Alone stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar