Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jen Kirkman: Just Keep Livin’?

Jen Kirkman: Just Keep Livin’?

03/01/2017 | Flixfilm

Se Jen Kirkman: Just Keep Livin’? på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Lance Bangs
Skuespillere: Jen Kirkman
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Beskrivelse: Den skarpe komiker Jen Kirkman fortæller om kvindekroppen, værdien af alenetid og en privat italiensk guide, som muligvis var et spøgelse.


Se Jen Kirkman: Just Keep Livin’? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJen Kirkman: Just Keep Livin’? havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jen Kirkman: Just Keep Livin’? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jen Kirkman: Just Keep Livin’? herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jen Kirkman: Just Keep Livin’? er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jen Kirkman: Just Keep Livin’? stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar