Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jen Kirkman: Just Keep Livin’?

Jen Kirkman: Just Keep Livin’?

03/01/2017 | Ingen kommentarer

Se Jen Kirkman: Just Keep Livin’? på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Lance Bangs
Skuespillere: Jen Kirkman
Spilletid: 69 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Resumé: Den skarpe komiker Jen Kirkman fortæller om kvindekroppen, værdien af alenetid og en privat italiensk guide, som muligvis var et spøgelse.


Se Jen Kirkman: Just Keep Livin’? på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jen Kirkman: Just Keep Livin’? havde premiere på Netflix Danmark den 3. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jen Kirkman: Just Keep Livin’? ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jen Kirkman: Just Keep Livin’? herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jen Kirkman: Just Keep Livin’? er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jen Kirkman: Just Keep Livin’? stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar