Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Jenji Kohan kommer på lønningslisten hos Netflix

Jenji Kohan kommer på lønningslisten hos Netflix

18/11/2017 | Flixfilm

Skaberen af Netflix-serierne ‘Orange Is the New Black’ og ‘Glow’ er blevet en del af medarbejderstaben hos den amerikanske streamingtjeneste.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Den Emmy-vindende manuskriptforfatter og producer Jenji Kohan (billede) er praktisk talt kommet på lønningslisten hos streamingtjenesten, og her skal hun være med til at udvikle nye film og serier til Netflix.

Aftalen er på flere år, og med successerne ‘Orange Is the New Black’ og ‘Glow’ for Netflix og komediedramaet ‘Weeds’, som hun lavede før sin debut på Netflix, har streamingtjenesten trukket det lange strå i kampen om at få en af de helt store kreative skabere på holdet.

Jenji Kohan er dog ikke den første som har skrevet under på at lave film og serier eksklusivt til Netflix, også komikeren Jerry Seinfeld, skuespilleren Jason Bateman (‘Ozark’, ‘Arrested Development’) og filmskaberen Judd Apatow er forpligtet til at lave indhold til Netflix de næste mange år.

LÆS OGSÅ:   Tredje og sidste sæson af 'Vikings: Valhalla' får snart premiere

Artiklen fortsætter under annoncen

Om aftalen med Jenji Kohan udtaler Netflix;

“Modig, åben og fuldstændig frygtløs, Jenji har konstant hævet barrieren forunderholdning på Netflix,” siger Cindy Holland, VP for Original Content hos Netflix. “Hun har et sjældent og specielt talent til at fortælle, hvad der er ofte forbliver usagt samt at vælge det uventede over det sikre valg – og publikum elsker hende for det. Hun har været hos os fra starten, og vi kunne ikke være mere begejstrede for at fortsætte vores samarbejde de kommende år.”

Se Jenji Kohans ‘Orange Is the New Black‘ og ‘Glow‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar