Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jenni Rivera: Mariposa de Barrio

Jenni Rivera: Mariposa de Barrio

15/12/2019 | Flixfilm

Se Jenni Rivera: Mariposa de Barrio på Netflix

Indspilningsår: 2017–
Genre: Drama, Musical
Instruktør: N/A
Skuespillere: Gabriel Porras, Rosalinda Rodríguez, Angélica Celaya, Adrian Carvajal
Spilletid: 45 min
Land: USA
Sprog: Spanish, English
IMDb-karakter: 7.5

Beskrivelse: Dette drama følger den mexicansk-amerikanske sangerinde Jenni Riveras usandsynlige optur fra selvmordstruet og gravid teenager over misbrugt kone til banda-superstjerne.


Se Jenni Rivera: Mariposa de Barrio på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jenni Rivera: Mariposa de Barrio (Sæson 1) havde premiere på Netflix Danmark den 15. december, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jenni Rivera: Mariposa de Barrio (Sæson 1) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jenni Rivera: Mariposa de Barrio:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jenni Rivera: Mariposa de Barrio er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jenni Rivera: Mariposa de Barrio (Sæson 1) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar