Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jennifer Lopez: Halftime

Jennifer Lopez: Halftime

14/06/2022 | Flixfilm

Jennifer Lopez: Halftime på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Den verdenskendte superstjerne Jennifer Lopez reflekterer over sin omfattende karriere og livet i rampelyset i denne intime dokumentar.

Jennifer Lopez: Halftime havde premiere på Netflix Danmark den 14. juni, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jennifer Lopez: Halftime på YouTube.Se Jennifer Lopez: Halftime på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jennifer Lopez: Halftime ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jennifer Lopez: Halftime stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jennifer Lopez: Halftime, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jennifer Lopez: Halftime er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar