Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jenny Slate: Stage Fright

Jenny Slate: Stage Fright

23/10/2019 | Flixfilm

Jenny Slate: Stage Fright på Netflix

Produktionsår: 2019
Genre: Comedy, Reality-TV
Instruktion: Gillian Robespierre
Skuespillere: Jenny Slate
Spilletid: 66 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Handling: Jenny Slates første standup-special er en blanding af sceneshow, sjove historier om at være voksen og samtaler med familien i hendes barndomshjem.

Jenny Slate: Stage Fright havde premiere på Netflix Danmark den 23. oktober, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jenny Slate: Stage Fright på YouTube.Se Jenny Slate: Stage Fright på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jenny Slate: Stage Fright ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jenny Slate: Stage Fright stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jenny Slate: Stage Fright, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jenny Slate: Stage Fright er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar