Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jenny’s Wedding

Jenny’s Wedding

01/08/2017 | Flixfilm

Se Jenny’s Wedding på Netflix

Indspilningsår: 1936
Genre: Drama
Instruktør: Marcel Carné
Skuespillere: Françoise Rosay, Albert Préjean, Lisette Lanvin, Charles Vanel
Spilletid: 105 min
Land: France
Sprog: French
IMDb-karakter: 6.6

Beskrivelse: Da Jenny planlægger at gifte sig med sin kæreste, beslutter hun, det er på tide, at hendes familie, der ikke ved, at hun er lesbisk, endelig hører sandheden.


Se Jenny’s Wedding på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJenny’s Wedding havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jenny’s Wedding ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jenny’s Wedding:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jenny’s Wedding er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jenny’s Wedding stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar