Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jensen og Jensen

Jensen og Jensen

27/04/2019 | Flixfilm

Se Jensen og Jensen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: København 2019: Finanskrisen er blevet værre, rumænerne står for al byggeaktivitet, Hells Angels har overtaget politiet, og Danmarksbanken styrer regeringen.


Se Jensen og Jensen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJensen og Jensen havde premiere på Netflix Danmark den 27. april, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jensen og Jensen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jensen og Jensen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jensen og Jensen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jensen og Jensen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar