Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeopardy!

Jeopardy!

28/07/2020 | Flixfilm

Se Jeopardy! på Netflix

Indspilningsår: 1984–
Genre: Game-Show
Instruktør: N/A
Skuespillere: Alex Trebek, Johnny Gilbert
Spilletid: 30 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.2

Beskrivelse: Alex Trebek er vært for et af tv's længst kørende quizprogrammer, hvor tre deltagere dyster i viden om historie, kunst, populærkultur og meget mere.


Se Jeopardy! på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jeopardy! (Sæson 6) havde premiere på Netflix Danmark den 28. juli, 2020 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeopardy! (Sæson 6) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jeopardy!:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeopardy! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeopardy! (Sæson 6) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.2 kommentarer til Jeopardy!

  1. Nicolai - kl. 20:06, 29-02-2020:

    Jeg synes ikke at den er blevet udgivet på Netflix Danmark endnu? Er det en fejl?

  2. Flixfilm - kl. 20:16, 29-02-2020:

    Hej Nicolai,

    Titlen kan kun findes hvis sprogindstillingerne på Netflix er sat til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

    Skriv kommentar