Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeopardy!

Jeopardy!

11/06/2021 | Flixfilm

Jeopardy! på Netflix

Produktionsår: 1984–
Genre: Game-Show
Instruktion: N/A
Skuespillere: Alex Trebek, Johnny Gilbert, Jimmy McGuire
Spilletid: 30 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 8.3

Handling: Alex Trebek er vært for et af tv's længst kørende quizprogrammer, hvor tre deltagere dyster i viden om historie, kunst, populærkultur og meget mere.

Jeopardy! (Sæson 32) havde premiere på Netflix Danmark den 11. juni, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeopardy! på YouTube.Se Jeopardy! på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jeopardy! (Sæson 32) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeopardy! (Sæson 32) stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeopardy!, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeopardy! er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
2 kommentarer til Jeopardy!

  1. Nicolai - kl. 20:06, 29-02-2020:

    Jeg synes ikke at den er blevet udgivet på Netflix Danmark endnu? Er det en fejl?

  2. Flixfilm - kl. 20:16, 29-02-2020:

    Hej Nicolai,

    Titlen kan kun findes hvis sprogindstillingerne på Netflix er sat til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Skriv kommentar