Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeremiah Johnson

Jeremiah Johnson

09/04/2018 | 2 kommentarer

Se Jeremiah Johnson på Netflix

Indspilningsår: 1972
Genre: Adventure, Drama, Western
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Robert Redford, Will Geer, Delle Bolton, Josh Albee
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, Crow, French
IMDb-karakter: 7.6

Resumé: En ensom mand søger ensomheden i bjergene, men han bliver tvunget til at kæmpe mod naturens ustabilitet og næsten alle indianere i nærheden for at overleve.


Se Jeremiah Johnson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jeremiah Johnson (Manden der ikke kunne dø) havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeremiah Johnson (Manden der ikke kunne dø) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jeremiah Johnson herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeremiah Johnson (Manden der ikke kunne dø) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeremiah Johnson stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Originale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.2 kommentarer til Jeremiah Johnson

 1. VICTOR VERNER - kl. 13:17, 09-04-2018:

  RIGTIG GOD FILM
  LIDT HISTORIE OM
  LIVET DEN GANG
  PIONEERNE OG
  INDIANERNE MØDTES

 2. tonny vedel - kl. 15:13, 09-04-2018:

  Fantastisk film. En af de bedste westerns overhovedet.

  Skriv kommentar