Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeremiah Johnson

Jeremiah Johnson

09/04/2018 | Flixfilm

Se Jeremiah Johnson på Netflix

Indspilningsår: 1972
Genre: Adventure, Drama, Western
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Robert Redford, Will Geer, Delle Bolton, Josh Albee
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, Crow, French
IMDb-karakter: 7.6

Handling: En ensom mand søger ensomheden i bjergene, men han bliver tvunget til at kæmpe mod naturens ustabilitet og næsten alle indianere i nærheden for at overleve.

Jeremiah Johnson (Manden der ikke kunne dø) havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2018 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jeremiah Johnson på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jeremiah Johnson (Manden der ikke kunne dø) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeremiah Johnson stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeremiah Johnson, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeremiah Johnson (Manden der ikke kunne dø) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.2 kommentarer til Jeremiah Johnson

 1. VICTOR VERNER - kl. 13:17, 09-04-2018:

  RIGTIG GOD FILM
  LIDT HISTORIE OM
  LIVET DEN GANG
  PIONEERNE OG
  INDIANERNE MØDTES

 2. tonny vedel - kl. 15:13, 09-04-2018:

  Fantastisk film. En af de bedste westerns overhovedet.

  Skriv kommentar