Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jeremiah Johnson

09/04/2018 | 2 kommentarer

Indspilningsår: 1972
Genre: Adventure, Drama, Western
Instruktør: Sydney Pollack
Skuespillere: Robert Redford, Will Geer, Delle Bolton, Josh Albee
Spilletid: 108 min
Land: USA
Sprog: English, Crow, French
IMDB-bedømmelse: 7.6

Resumé: En ensom mand søger ensomheden i bjergene, men han bliver tvunget til at kæmpe mod naturens ustabilitet og næsten alle indianere i nærheden for at overleve.


Se Jeremiah Johnson på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jeremiah Johnson (Manden der ikke kunne dø) havde premiere på Netflix Danmark den 9. april, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeremiah Johnson (Manden der ikke kunne dø) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jeremiah Johnson herunder:Fra premieredatoen (9. april, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Jeremiah Johnson (Manden der ikke kunne dø) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Jeremiah Johnson stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
2 kommentarer til Jeremiah Johnson

 1. VICTOR VERNER - kl. 13:17, 09-04-2018:

  RIGTIG GOD FILM
  LIDT HISTORIE OM
  LIVET DEN GANG
  PIONEERNE OG
  INDIANERNE MØDTES

 2. tonny vedel - kl. 15:13, 09-04-2018:

  Fantastisk film. En af de bedste westerns overhovedet.

  Skriv kommentar