Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeremiah Tower: The Last Magnificent

Jeremiah Tower: The Last Magnificent

21/12/2017 | Flixfilm

Se Jeremiah Tower: The Last Magnificent på Netflix

Indspilningsår: 2016
Genre: Documentary, Biography
Instruktør: Lydia Tenaglia, Morgan Fallon
Skuespillere: Stephen Torres, Martha Stewart, James Villas, Mario Batali
Spilletid: 103 min
Land: Mexico, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.5

Beskrivelse: Denne dokumentarfilm skitserer den indflydelsesrige kok Jeremiah Tower, som spillede en afgørende rolle i opfindelsen af et revolutionerende nyt amerikansk køkken.


Se Jeremiah Tower: The Last Magnificent på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJeremiah Tower: The Last Magnificent havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeremiah Tower: The Last Magnificent ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jeremiah Tower: The Last Magnificent herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeremiah Tower: The Last Magnificent er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeremiah Tower: The Last Magnificent stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar