Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeremy Jones’ Deeper

Jeremy Jones’ Deeper

01/06/2015 | Flixfilm

Se Jeremy Jones’ Deeper på Netflix

Indspilningsår: 2014
Genre: Documentary, Action, Adventure
Instruktør: Jeremy Jones, Steve Jones, Todd Jones
Skuespillere: Ryland Bell, Bryan Iguchi, Jeremy Jones, Luca Merli
Spilletid: 95 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Beskrivelse: Jeremy Jones, Josh Dirksen, Travis Rice og andre ledende freeridere udlever deres snowboarddrømme forskellige uspolerede steder i verden.


Se Jeremy Jones’ Deeper på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJeremy Jones’ Deeper havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeremy Jones’ Deeper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jeremy Jones’ Deeper herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeremy Jones’ Deeper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeremy Jones’ Deeper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar