Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeremy Jones’ Deeper

Jeremy Jones’ Deeper

01/06/2015 | Flixfilm

Jeremy Jones’ Deeper på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Documentary, Action, Adventure
Instruktion: Jeremy Jones, Steve Jones, Todd Jones
Skuespillere: Ryland Bell, Bryan Iguchi, Jeremy Jones
Spilletid: 95 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.7

Handling: Jeremy Jones, Josh Dirksen, Travis Rice og andre ledende freeridere udlever deres snowboarddrømme forskellige uspolerede steder i verden.

Jeremy Jones’ Deeper havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jeremy Jones’ Deeper på YouTube.Se Jeremy Jones’ Deeper på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jeremy Jones’ Deeper ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeremy Jones’ Deeper stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jeremy Jones’ Deeper, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jeremy Jones’ Deeper er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar