Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeremy Jones’ Higher

Jeremy Jones’ Higher

01/06/2015 | Flixfilm

Se Jeremy Jones’ Higher på Netflix

Indspilningsår: 2012
Genre: Documentary, Action, Adventure, Sport
Instruktør: Jon Klaczkiewicz
Skuespillere: Ryland Bell, Lucas Debari, Josh Dirksen, Terje Håkonsen
Spilletid: 85 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.6

Beskrivelse: Følg den banebrydende snowboarder Jeremy Jones fra barndommen i Cape Cod til hans seneste eventyr i det østlige Alaska og Himalaya.


Se Jeremy Jones’ Higher på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jeremy Jones’ Higher havde premiere på Netflix Danmark den 1. juni, 2015 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeremy Jones’ Higher ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jeremy Jones’ Higher:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeremy Jones’ Higher er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeremy Jones’ Higher stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar