Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jeremy Scott: The People’s Designer

Jeremy Scott: The People’s Designer

01/04/2016 | Flixfilm

Se Jeremy Scott: The People’s Designer på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Denne dokumentar følger modeskaberen Jeremy Scotts rejse fra ydmyge kår på en gård i Missouri til kreativ direktør for Moschino.


Se Jeremy Scott: The People’s Designer på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJeremy Scott: The People’s Designer havde premiere på Netflix Danmark den 1. april, 2016 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jeremy Scott: The People’s Designer ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jeremy Scott: The People’s Designer herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jeremy Scott: The People’s Designer er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jeremy Scott: The People’s Designer stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar