Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jerk à Istambul

Jerk à Istambul

26/03/2022 | Flixfilm

Jerk à Istambul på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Vincent og Gregoire scorer kassen på hestevæddeløb, men Gregoire stikker af med alle pengene, og snart går den vilde jagt gennem Istanbuls gader.

Jerk à Istambul havde premiere på Netflix Danmark den 26. marts, 2022 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jerk à Istambul på YouTube.Se Jerk à Istambul på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Fortæl os hvad du synes om Jerk à Istambul ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jerk à Istambul stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jerk à Istambul, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jerk à Istambul er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.Skriv kommentar