Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jernladyen

Jernladyen

01/02/2014 | Flixfilm

Se Jernladyen på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Som Storbritanniens første kvindelige premierminister får Margaret Thatcher en karriere, der ender med at ændre normerne for magt og politik.


Se Jernladyen på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJernladyen havde premiere på Netflix Danmark den 1. februar, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jernladyen ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jernladyen herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jernladyen er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jernladyen stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar