Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jerry Before Seinfeld

Jerry Before Seinfeld

19/09/2017 | Ingen kommentarer

Se Jerry Before Seinfeld på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Documentary, Comedy
Instruktør: Michael Bonfiglio
Skuespillere: Jerry Seinfeld, Jimmy Brogan, Mark Schiff, Carolyn Liebling
Spilletid: 62 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Resumé: Jerry Seinfeld vender tilbage til klubben, hvor det hele startede i 1970'erne, med ikoniske vittigheder og historier fra sin barndom og tidlige dage i branchen.


Se Jerry Before Seinfeld på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jerry Before Seinfeld havde premiere på Netflix Danmark den 19. september, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jerry Before Seinfeld ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jerry Before Seinfeld herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle nyheder på Netflix Danmark

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jerry Before Seinfeld er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jerry Before Seinfeld stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar