Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jerry Maguire

Jerry Maguire

01/08/2019 | Flixfilm

Se Jerry Maguire på Netflix

Indspilningsår: 1996
Genre: Comedy, Drama, Romance, Sport
Instruktør: Cameron Crowe
Skuespillere: Tom Cruise, Cuba Gooding Jr., Renée Zellweger, Kelly Preston
Spilletid: 139 min
Land: USA
Sprog: English, American Sign Language
IMDb-karakter: 7.3

Handling: En sportsagent oplever en samvittighedskrise og dropper sit job i overhalingsbanen – med én loyal fodboldspiller og en forelsket medarbejder på slæb.

Jerry Maguire havde premiere på Netflix Danmark den 1. august, 2019 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster.Se Jerry Maguire på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jerry Maguire ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jerry Maguire stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jerry Maguire, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jerry Maguire er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar