Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill

Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill

05/05/2020 | Flixfilm

Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill på Netflix

Produktionsår: 2020
Genre: Comedy
Instruktion: Joe DeMaio, Steven Rimdzius
Skuespillere: Jerry Seinfeld
Spilletid: 60 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.7

Handling: Jerry Seinfeld går på scenen i New York og diskuterer samtale versus sms'er, dårlige buffeter versus såkaldte "gode" restauranter – og magien ved en Pop-Tart.

Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill havde premiere på Netflix Danmark den 5. maj, 2020 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill på YouTube.Se Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill på NetflixAnmeldelse: Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jerry Seinfeld: 23 Hours To Kill er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar