Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Jerry Seinfeld bliver en del af Netflix

Jerry Seinfeld bliver en del af Netflix

18/01/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har indgået et omfangsfuldt samarbejde med den populære komiker Jerry Seinfeld, som både involverer udvikling af nye tv-programmer, stand-up og shows.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Aftalen indbefatter blandt andet helt nye episoder af programmet ‘Comedians in Cars Getting Coffee’, hvor Jerry Seinfeld kører rundt med andre komikere som Ricky Gervais, Chris Rock, Louis C.K., Jon Stewart, Jimmy Fallon og Barack Obama (!), og snakker om løst og fast.

Herudover vil Jerry Seinfeld filme og lave to nye og eksklusive stand-up-shows, som kommer på Netflix Danmark inden for de kommende måneder.

Artiklen fortsætter under annoncen

Sidst, men ikke mindst vil Jerry Seinfeld være med til at udvikle nye komedieserier og andre underholdsningsprogrammer for Netflix.

LÆS OGSÅ   Anmeldelse: 'Apollo 10 1/2: A Space Age Childhood'

Netflix oplyser desuden, at samarbejdet indeholder flere elementer, som vil blive offentliggjort på et senere tidspunkt.

“Jerry er kendt over hele verden som både en innovativ tv-personlighed og komiker,” udtaler Ted Sarandos, Chief Content Officer hos Netflix. “Vi er utroligt beæret over at kunne få ham med i Netflix-familien.”

De 24 nye afsnit af Comedians in Cars Getting Coffee kommer på Netflix sidst i 2017, mens flere afsnit følger i 2018. Alle de tidligere afsnit (54 stk) kommer på Netflix på samme tid med premieren på de nye episoder.
Skriv kommentar