Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jerry Seinfeld: Comedian

Jerry Seinfeld: Comedian

07/11/2017 | Flixfilm

Se Jerry Seinfeld: Comedian på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Christian Charles' dokumentar følger den etablerede komiker Jerry Seinfeld og det nye talent Orny Adams, mens de navigerer rundt i standupmiljøet.


Se Jerry Seinfeld: Comedian på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJerry Seinfeld: Comedian havde premiere på Netflix Danmark den 7. november, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jerry Seinfeld: Comedian ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jerry Seinfeld: Comedian herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jerry Seinfeld: Comedian er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jerry Seinfeld: Comedian stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar