Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Jerry Seinfeld er tilbage med nyt stand-up

Jerry Seinfeld er tilbage med nyt stand-up

30/08/2017 | Flixfilm

Den amerikanske komiker Jerry Seinfeld vender tilbage til selvsamme klub, hvor stand-up karrieren startede i 1981, i et nyt originalt show fra Netflix; ‘Jerry Before Seinfeld’, der kan ses eksklusivt på streamingtjenesten den 19. september.

Et klip fra det nye stand-up show kan ses nederst i artiklen.

I ‘Jerry Before Seinfeld’ vender Jerry Seinfeld tilbage til Comic Strip in New York City, som kickstartede hans karriere for et intimt stand-up show. Her vil han afprøve selvsamme materiale som i 1981 samt helt nyt. Det hele krydres med nye og aldrig før sete klip fra hans karriere og barndom.

Showet fokuserer dermed på komikerens karriere før han blev verdenskendt for showet ‘Seinfeld’, som blev en stor succes med ialt 9 sæsoner.

I januar 2017 kom det frem at streamingtjenesten Netlfix og Jerry Seinfeld havde indgået et stort samarbejde og ‘Jerry Before Seinfeld’ er det første afkom af den aftale, der også inkluderer hele serien samt nye afsnit af ‘Comedians in Cars Getting Coffee’, Jerry Seinfeld kører rundt med andre komikere som Ricky Gervais, Jon Stewart og Barack Obama, og snakker om løst og fast.

LÆS OGSÅ:   Disse film og serier skal du se i juni

Artiklen fortsætter under annoncen

Herudover vil Jerry Seinfeld som et led i aftalen også være med til at udvikle nye komedieserier og andre underholdningsprogrammer for Netflix i fremtiden.

‘Jerry Before Seinfeld’ kan ses eksklusivt på Netflix Danmark fra den 19. september.
Skriv kommentar