Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time

Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time

30/01/2018 | Flixfilm

Se Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Beskrivelse: Efter hans klassiske tv-sitcom slutter, vender den legendariske komiker tilbage til standup for at levere sine bedste jokes på en udsolgt international turné.


Se Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time (Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time (Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time (Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar