Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time

30/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDB-bedømmelse:

Resumé: Efter hans klassiske tv-sitcom slutter, vender den legendariske komiker tilbage til standup for at levere sine bedste jokes på en udsolgt international turné.


Se Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time (Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time (Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time herunder:Fra premieredatoen (30. januar, 2018) går der oftest 12 måneder før der kommer nye afsnit – hvis pågældende titel er en serie. Dette er kun vejledende og baseret på erfaringer.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at ovenstående informationer og trailer til Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time (Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige oplysninger. Det er endvidere ikke sikkert at Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark, da streamingtjenesten har et dynamisk udvalg, og film og tv-serier løbende bliver skiftet ud med nye, mens andre fjernes.
    Skriv kommentar

Telmore