Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time

Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time

30/01/2018 | Ingen kommentarer

Se Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time på Netflix

Indspilningsår:
Genre:
Instruktør:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Resumé: Efter hans klassiske tv-sitcom slutter, vender den legendariske komiker tilbage til standup for at levere sine bedste jokes på en udsolgt international turné.


Se Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time (Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!) havde premiere på Netflix Danmark den 30. januar, 2018 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time (Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time herunder:Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix Danmark i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende.

Se alle film- og serie-nyheder på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time (Jerry Seinfeld: Og jeg siger det ikke igen!) er autogenereret. Der tages derfor forbehold for fejlagtige informationer. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jerry Seinfeld: I’m Telling You for the Last Time stadig kan afspilles på Netflix Danmark. Orginale serier og film fra Netflix vil altid være tilgængelige på streamingtjenesten.    Skriv kommentar


Telmore