Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jersey Boys

Jersey Boys

27/07/2015 | Flixfilm

Se Jersey Boys på Netflix

Produktionsår: 2014
Genre: Biography, Drama, Music
Instruktion: Clint Eastwood
Skuespillere: John Lloyd Young, Erich Bergen, Michael Lomenda
Spilletid: 134 min
Land: United States
Sprog: English, Italian, French
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Dette nostalgiske kig på rockgruppen Four Seasons og deres liv uden for scenen strækker sig over fire årtier og bygger på Broadway-musicalen, som blev et hit.

Jersey Boys havde premiere på Netflix Danmark den 27. juli, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jersey Boys på YouTube.Se Jersey Boys på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jersey Boys ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Oplever du problemer med at afspille titlen kan det ofte hjælpe at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jersey Boys stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jersey Boys, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jersey Boys er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.    Skriv kommentar