Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jersey Girl

Jersey Girl

04/02/2015 | Flixfilm

Jersey Girl på Netflix

Produktionsår: 2004
Genre: Comedy, Drama, Romance
Instruktion: Kevin Smith
Skuespillere: Ben Affleck, Liv Tyler, Raquel Castro
Spilletid: 102 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.2

Handling: Da en musikudgiver står over for tilværelsen som enlig far og en punkteret karriere, er det kun hans nye kæreste og datteren, der kan få ham tilbage på sporet.

Jersey Girl havde premiere på Netflix Danmark den 4. februar, 2015 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jersey Girl på YouTube.Se Jersey Girl på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jersey Girl ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jersey Girl stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jersey Girl, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jersey Girl er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar