Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Jes Dorph-Petersen tilbage på skærmen

Jes Dorph-Petersen tilbage på skærmen

10/12/2020 | Flixfilm

Jes Dorph equinox netflix serieTv-vært Jes Dorph-Petersen er efter flere års fravær endelig tilbage i værtsstolen på 19-nyhederne.

I det første nyhedsindslag, som kan ses nederst i artiklen, fortæller bemærkelsesværdigt unge Jes Dorph den gådefulde historie om 21 studenter, der på mystisk vis forsvinder under en studenterkørsel. Tre elever samt chaufføren, der fortsat ligger i koma, er de eneste tilbageværende efter ulykken.

Der er naturligvis ikke tale om en sand historie, men en teaser til den nye danske Netflix-serie ‘Equinox’, som er baseret på den anmelderroste podcast ‘Equinox 1985’ af Tea Lindeburg.

Serien, der kan ses fra den 30. december, handler om en ung kvinde ved navn Astrid (Danica Curcic), der er stærkt berørt af sin søsters og søsterens klasses uforklarlige forsvinden. Det sker da Astrid kun er ni år gammel som efterfølgende bliver stærkt traumatiseret og plages af skrækindjagende syner i årene efter den uforklarlige hændelse.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 6 – 2024)

Da en af de tre overlevende fra 1999 senere kontakter hende gennem hendes radioprogram og kort derefter dør på mystisk vis, er Astrid fast besluttet på at finde ud af, hvad der skete med hendes søster og gymnasieklassen. Her opdager hun en mørk og foruroligende sandhed, der involverer hende på måder, hun aldrig kunne have forestillet sig.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien består af seks episoder og har blandt andre Danica Curcic (‘Broen’, ‘Kriger’) og Lars Brygmann (‘Dicte’) på rollelisten

‘Equinox’ har premiere på Netflix Danmark den 30. december.
Skriv kommentar