Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nye film og serier » Jessica Darling’s It List

Jessica Darling’s It List

15/09/2017 | Flixfilm

Jessica Darling’s It List på Netflix

Produktionsår:
Genre:
Instruktion:
Skuespillere:
Spilletid:
Land:
Sprog:
IMDb-karakter:

Handling: Udstyret med tips om popularitet fra sin smukke storesøster forbereder den gammelkloge Jessica Darling sig på livet og udfordringerne i syvende klasse.Se Jessica Darling’s It List på NetflixFind flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk

Jessica Darling’s It List havde premiere på Netflix Danmark den 15. september, 2017 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jessica Darling’s It List på YouTube.

Fortæl os hvad du synes om Jessica Darling’s It List ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jessica Darling’s It List stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jessica Darling’s It List, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jessica Darling’s It List er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar