Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Jessica Jones er klar til tredje omgang

Jessica Jones er klar til tredje omgang

13/04/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix kunne forleden offentliggøre at deres superhelteserie ‘Jessica Jones’, som produceres i samarbejde med Marvel, vender tilbage med en tredje sæson.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Nyheden om seriens tilbagevenden kommer blot to måneder efter at sæson 2 havde premiere på Kvinderes Internationale Kampdage, torsdag den 8. marts 2018. En sæson som ligeledes blev instrueret udelukkende af kvinder.

Selvom sæson 2 ikke formåede at høste ligeså mange roser som første, så er serien stadig én af de mest populære i superhelte-universet skabt af Marvel og Netflix. Kun ‘Daredevil’ og ‘The Punisher’ har formået at tiltrække tilnærmelsesvis ligeså meget opmærksomhed.

Artiklen fortsætter under annoncen

Hvilke eventyr og problemer Jessica Jones kommer ud for i den kommende sæson er stadig hemmeligt, men efter at have kæmpet med egne dæmoner og Kilgrave gennem to sæsoner må det formodes, at der sker en væsentlig udvikling i historien og serien.

LÆS OGSÅ   Netflix løfter sløret for 'Young Royals' sæson 2

Krysten Ritter vender naturligvis tilbage i rollen som Jessica Jones, mens hun får følgeskab af Carrie-Anne Moss (‘The Matrix’, ‘Memento’) og Rachael Taylor (‘Grey’s Anatomy’, ‘Transformeres’), Eka Darville (‘The Originals’) m.fl. Showrunner Melissa Rosenberg er også med i produktionen på tredje installation.

Der er ingen information om hvornår ‘Jessica Jones’ sæson 3 får premiere på Netflix.

Se ‘Jessica Jones‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar