Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » Jessica Jones er klar til tredje omgang

Jessica Jones er klar til tredje omgang

13/04/2018 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix kunne forleden offentliggøre at deres superhelteserie ‘Jessica Jones’, som produceres i samarbejde med Marvel, vender tilbage med en tredje sæson.

Det skriver Netflix i en pressemeddelelse.

Nyheden om seriens tilbagevenden kommer blot to måneder efter at sæson 2 havde premiere på Kvinderes Internationale Kampdage, torsdag den 8. marts 2018. En sæson som ligeledes blev instrueret udelukkende af kvinder.

Selvom sæson 2 ikke formåede at høste ligeså mange roser som første, så er serien stadig én af de mest populære i superhelte-universet skabt af Marvel og Netflix. Kun ‘Daredevil’ og ‘The Punisher’ har formået at tiltrække tilnærmelsesvis ligeså meget opmærksomhed.

Hvilke eventyr og problemer Jessica Jones kommer ud for i den kommende sæson er stadig hemmeligt, men efter at have kæmpet med egne dæmoner og Kilgrave gennem to sæsoner må det formodes, at der sker en væsentlig udvikling i historien og serien.

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 23 – 2024)

Artiklen fortsætter under annoncen

Krysten Ritter vender naturligvis tilbage i rollen som Jessica Jones, mens hun får følgeskab af Carrie-Anne Moss (‘The Matrix’, ‘Memento’) og Rachael Taylor (‘Grey’s Anatomy’, ‘Transformeres’), Eka Darville (‘The Originals’) m.fl. Showrunner Melissa Rosenberg er også med i produktionen på tredje installation.

Der er ingen information om hvornår ‘Jessica Jones’ sæson 3 får premiere på Netflix.

Se ‘Jessica Jones‘ på Netflix Danmark.
Skriv kommentar