Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Jessica Jones’ sæson 2 premieredato

‘Jessica Jones’ sæson 2 premieredato

09/12/2017 | Flixfilm

Streamingtjenesten Netflix har netop offentliggjort premieredatoen til den længeventede fortsættelse til Marvel-serien ‘Jessica Jones’ – en tidligere superhelt, der kæmper med indre dæmoner.

‘Jessica Jones’ sæson 2 får premiere på Netflix Danmark den 8. marts 2018 og alle 13 episoder kan ses med det samme ved premieren.

Det afslører Netflix i en video, som streamingtjenesten netop har uploadet på Twitter. Se videoen nederst i artiklen.

Der er ingen oplysninger hvem ærkefjenden bliver i den nye sæson, men i den 55-sekunders lange video tales der om, at Jessica Jones har noget “unfinished business”, som hun bliver nødt til at ordne. Om dette betyder at Killgrave fra sæson 1 vender tilbage, vides ikke på nuværende tidspunkt.

Den kommende sæson har i øvrigt været længe undervejs, da det var helt tilbage i 2016, at Netflix afslørede at sæson 2 var på tegnebrættet. Det betyder at den nye sæson har været over 2 år undervejs.

Artiklen fortsætter under annoncen

LÆS OGSÅ:   Nye film og serier på Netflix (Uge 28 – 2024)

I sæson 2 er Krysten Ritter naturligvis tilbage i rollen som Jessica Jones, mens hun får følgeskab af Carrie-Anne Moss (The Matrix, Memento) og Rachael Taylor (Grey’s Anatomy, Transformeres) m.fl.

Spændingsserien om ‘Jessica Jones’ går tæt ind på livet af Jessica, der kæmper mod dæmoner både udefra og indefra. Efter en tragisk ende på en kort superhelte-karriere, genopbygger Jessica Jones sit liv ved at etablere sit eget detektivbureau, hvor hun løser sager i New York City.

Se ‘Jessica Jones‘ på Netflix Danmark. Sæson 2 kan ses fra den 8. marts 2018.

Artiklen fortsætter under annoncen
1 kommentar til ‘Jessica Jones’ sæson 2 premieredato

  1. thomas - kl. 15:24, 10-12-2017:

    Transformeres??

Skriv kommentar