Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nyheder » Jessica Jones vender tilbage i ny sæson

Jessica Jones vender tilbage i ny sæson

17/01/2016 | Flixfilm

jessica-jones-netflix-danmark-203x300Marvel og Netflix har netop annonceret, at superheltinden Jessica Jones vender tilbage i en sæson 2. Den nye sæson på 13 episoder forventes at få premiere i løbet af 2016.

Det kommer ikke som den store overraskelse at Marvel’s Jessica Jones er blevet fornyet med en ny sæson, da serien siden premieren af første sæson i november, har modtaget et væld af roser og framragende anmeldelser. Netflix har lidt ligeledes meldt ud, at seertallene har været yderst tilfredsstillende. Dermed var det blot et spørgsmål om tid før den amerikanske streamingtjeneste ville annoncere sæson 2.

Det forventes, at Jessica Jones sæson 2 får premiere senere i 2016, men Netflix har allerede flere superhelte-serier på tegnebrættet, så det kan godt blive særdeles presset. Seriens skaber Melissa Rosenberg (Twilight, Dexter) har tidligere udtalt, at hun håbede at sæson 2 ville komme på Netflix før premieren af The Defenders-miniserien, der samler både Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage og Iron Fist i en og samme serie.

Hvorvidt annonceringen af den nye Jessica Jones sæson vil udskyde premieren af de øvrige superhelteserier vides ikke, men Netflix er endnu ikke begyndt produktionen af Iron Fist, hvilket kan sandsynliggøre at vi først kommer til at se ham i aktion i 2018. Der går ligeledes rygter om, at Netflix vil lave endnu en superhelte-serie omhandlende The Punisher, som introduceres i Daredevil sæson 2, der har premiere på Netflix Danmark d. 18. marts.

LÆS OGSÅ:   'You' får en femte og sidste sæson

Artiklen fortsætter under annoncen

Første sæson af Jessica Jones havde premiere i november og serien handler om den tidligere superhelt Jessica Jones, der ved at opbygge sit personlige liv og karriere som en detektiv sammen med Luke Cage, da hun bliver trukket ind i en række sager hvor de kriminelle har ekstraordinære evner. Den gådefulde Killgrave dukker dog op og sender chockbølger gennem den tidligere superheltindes verden. Krysten Ritter spiller Jessica Jones, mens hun ledsages af blandt andet David Tennant (Kilgrave), Mike Colter (Luke Cage), Rachael Taylor og (Trish Walker).10 kommentarer til Jessica Jones vender tilbage i ny sæson

 1. thomas - kl. 21:48, 17-01-2016:

  Glem hellere ikke at der også på tale om en spin-off til daredevil også i udsigt, nemlig punisher , og i kan selv tjekke den nyhed via superherohype.com , eller screenrant.com ,
  🙂

 2. thomas - kl. 21:49, 17-01-2016:

  og nu kan jeg se at der i artiklen også omtales punisher, sorry læste den ikke ordentligt igennem ….

 3. Flemming - kl. 09:47, 18-01-2016:

  Haha, det her er da vist ikke helt rigtigt!

  “Første sæson af Jessica Jones havde premiere i november og serien handler om den tidligere superhelt Jessica Jones, der ved at opbygge sit personlige liv og karriere som en detektiv sammen med hendes forlovede Luke Cage, da hun bliver trukket ind i en række sager hvor de kriminelle har ekstraordinære evner. ”

  Jeg tror da ikke de blev forlovet – ellers sker det vist MEGET implicit! 4. Flixfilm - kl. 20:14, 18-01-2016:

  Hej Flemming,

  Du har helt ret. Ved ikke lige hvordan den formulering blev til 🙂

 5. thomas - kl. 16:04, 18-01-2016:

  nej, de lavede vist andet end at tænke på forlovelse 🙂
  og mere vil jeg ikke skrive, da det ka være anstødende for unge mennesker, med sarte sjæle ….. 🙂

  Men sangen ´´ I wanna have your baby´´ , kan jo også tolkes på mange måder, men serien bød på vold, druk, og … , og en rå superhelt, som kunne og kan kickass , og som jo egentlig også ser godt ud, og er en god skuespiller, så alt i alt, er jeg glad for der kommer en sæson to.

 6. thomas - kl. 21:30, 18-01-2016:

  Nogle som har kendskab til hvornår serierne kommer på dvd/blu-ray???
  Ikke fordi det gør noget og se dem på/via netflix, men det at eje dem selv, vil også være dejligt 🙂
  Anybody knows ?????

 7. Henrik - kl. 21:17, 19-01-2016:

  Jeg tror ikke, at Netflix udsender egen produktion på dvd eller lignende. Men jeg kan dog tage fejl

 8. thomas - kl. 23:02, 19-01-2016:

  jo iflg. laserdisken.dk gør de, fordi jeg søgte på f.ex., house of cards og op kom der dette :
  laserdisken.dk/html/search.dna?DO=sog&typeField=all&sogfelt=house+of+cards&x=0&y=0

  så jo, det lader det til, men håber de gør det engang med DD, JJ, LC, og IF, samt defenders og mere til da der nok skal komme marvel serier bla punisher via netflix i fremtiden.

 9. Mille - kl. 09:09, 20-01-2016:

  Jeg ved, at House Of Cards og Orange Is The New Black er på DVD, men ved ikke med andre af deres egne ting.

 10. thomas - kl. 19:54, 20-01-2016:

  ok.
  men håber de kommer på dvd/blu-ray engang 🙂

Skriv kommentar