Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jester Till

Jester Till

20/12/2017 | Flixfilm

Se Jester Till på Netflix

Indspilningsår: 2003
Genre: Animation, Adventure, Family
Instruktør: Eberhard Junkersdorf
Skuespillere: Mario Adorf, Veronica Ferres, Benedict Weber, Christian Tramitz
Spilletid: 85 min
Land: Germany
Sprog: German
IMDb-karakter: 4.9

Beskrivelse: Jester Till rejser til storbyen for at besøge sin bedstefar, den distræte troldmand Marcus, men opdager, at han er forsvundet.


Se Jester Till på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJester Till (Verdens Største Gavtyv) havde premiere på Netflix Danmark den 20. december, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jester Till (Verdens Største Gavtyv) ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jester Till herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jester Till (Verdens Største Gavtyv) er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jester Till stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar