Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jesus Camp

Jesus Camp

22/04/2014 | Flixfilm

Se Jesus Camp på Netflix

Indspilningsår: 2006
Genre: Documentary
Instruktør: Heidi Ewing, Rachel Grady
Skuespillere: Lou Engle, Becky Fischer, Ted Haggard, Mike Papantonio
Spilletid: 87 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.4

Beskrivelse: Denne dokumentar følger tre børn på en kontroversiel sommerlejr, der træner den næste generation af konservative, kristne politiske aktivister.


Se Jesus Camp på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJesus Camp havde premiere på Netflix Danmark den 22. april, 2014 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jesus Camp ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jesus Camp herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jesus Camp er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jesus Camp stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar