Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Flixfilm » Nyheder » ‘Jigsaw’ – Ny autentisk Netflix-serie fra Ridley Scott med Giancarlo Esposito

‘Jigsaw’ – Ny autentisk Netflix-serie fra Ridley Scott med Giancarlo Esposito

21/09/2021 | Flixfilm

jigsaw ridley scott

Streamingtjenesten har Netflix afsløret (endnu) et imponerende og interessant serieprojekt fra den anerkendte filmskaber Ridley Scott (‘Alien’, ‘Blade Runner’) og Eric Garcia (‘Matchstick Men’).

‘Jigsaw’ hedder serien, som er på 8 episoder, og fortæller den historien om de mere end 70 milliarder dollars i obligationer, som forsvandt mens orkanen Sandy raserede og satte Manhattan under vand.

Den Emmy-nominerede Giancarlo Esposito, som bedst kendes som “kyllingemanden” fra ‘Breaking Bad’ og ‘Better Call Saul’ har hovedrollen i actiondramaet, som også har Paz Vega, Rufus Sewell, Tati Gabrielle, Peter Mark Kendall, Rosaline Elbay, Jai Courtney, Jordan Mendoza og Niousha Noor på rollelisten.

Jose Padilha (‘Elite Squad’) instruerer seriens første to episoder, mens Ridley Scott er tilknyttet som executive producer.

Artiklen fortsætter under annoncen

Serien vil være løst baseret på den sande historie om de 70 milliarder dollars, men vil være fortalt i et nonlinear forløb med klip fra 24 år før selve kuppet og op til et år efter.

LÆS OGSÅ:   Tour de France ruller igen ind på Netflix

Der er ingen oplysninger om hvornår man kan forvente, at ‘Jigsaw’ vil kunne streames på Netflix.

‘Jigsaw’ er i øvrigt ikke første projekt som filmskaberen Ridley Scott har med streamingtjenesten Netflix. I 2017 kom det frem at Tom Hardy (‘Mad Max: Fury Road’, ‘Inception’, ‘The Revenant’) skulle spille hovedrollen i Ridley Scotts ‘War Party’, som ville få eksklusiv premiere på Netflix.
Skriv kommentar