Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Jigsaw

23/08/2019 | Flixfilm

Se Jigsaw på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Action, Adventure, Crime, Drama, Fantasy, Horror, Mystery, Thriller
Instruktør: Michael Spierig, Peter Spierig
Skuespillere: Matt Passmore, Tobin Bell, Callum Keith Rennie, Hannah Emily Anderson
Spilletid: 92 min
Land: Canada, USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 5.8

Beskrivelse: En række mord rundt omkring i byen chokerer efterforskerne, da alle beviser peger på en seriemorder, der har været død i årevis.


Se Jigsaw på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Jigsaw havde premiere på Netflix Danmark den 23. august, 2019 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jigsaw ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se trailer til Jigsaw:
Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jigsaw er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jigsaw stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar