Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Gaffigan: Cinco

Jim Gaffigan: Cinco

10/01/2017 | Flixfilm

Se Jim Gaffigan: Cinco på Netflix

Indspilningsår: 2017
Genre: Comedy
Instruktør: Jeannie Gaffigan
Skuespillere: Jim Gaffigan, Marre Gaffigan, Katie Gaffigan, Jack Gaffigan
Spilletid: 73 min
Land: USA
Sprog: English
IMDb-karakter: 7.0

Beskrivelse: Jim Gaffigan, USA's produktive komiker, leverer nogle skæve og sjove jokes om børn, telefoner, lastbiler og, naturligvis, mad.


Se Jim Gaffigan: Cinco på Netflix

Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dkJim Gaffigan: Cinco havde premiere på Netflix Danmark den 10. januar, 2017 og kan findes på streamingtjenesten med danske undertekster.

Fortæl os hvad du synes om Jim Gaffigan: Cinco ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Se en trailer til Jim Gaffigan: Cinco herunder:Oplever du problemer med at afspille titlen kan du prøve at ændre sprogindstillingerne på Netflix til engelsk. Læs mere om hvordan det gøres her; Få det fulde Netflix-udvalg med et simpelt trick.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på dansk Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Dette er kun vejledende. Originale serier og film fra Netflix vil dog altid være tilgængelige på streamingtjenesten.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger og trailer til Jim Gaffigan: Cinco er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Gaffigan: Cinco stadig kan afspilles på Netflix Danmark.    Skriv kommentar