Følg Flixfilm på Facebook - Netflix nyheder

Forside » Nye film og serier » Jim Gaffigan: Comedy Monster

Jim Gaffigan: Comedy Monster

21/12/2021 | Flixfilm

Jim Gaffigan: Comedy Monster på Netflix

Produktionsår: 2021
Genre: Comedy
Instruktion: Jim Gaffigan
Skuespillere: Jim Gaffigan
Spilletid: 70 min
Land: United States
Sprog: English
IMDb-karakter: 6.8

Handling: Comedy-ikonet Jim Gaffigan reflekterer over et kaotisk 2021 og sine holdninger til marchbands, milliardærer i rummet og meget mere.

Jim Gaffigan: Comedy Monster havde premiere på Netflix Danmark den 21. december, 2021 og kan ses på streamingtjenesten med danske undertekster. Se trailer til Jim Gaffigan: Comedy Monster på YouTube.Se Jim Gaffigan: Comedy Monster på Netflix


Find flere nye film og tv-serier på Flixfilm.dk


Fortæl os hvad du synes om Jim Gaffigan: Comedy Monster ved at skrive en anmeldelse i kommentarfeltet nederst.

Erfaringer viser, at film oftest er tilgængelige på Netflix i længere perioder, mens der kommer nye afsnit af serier årligt. Vær opmærksom på, at streamingtjenesten Netflix har et dynamisk udvalg af film og tv-serier og derfor løbende skifter titlerne ud med nye, mens andre fjernes. Det betyder, at det ikke er sikkert at Jim Gaffigan: Comedy Monster stadig kan afspilles på Netflix Danmark.

Det kræver abonnement til Netflix for at kunne streame Jim Gaffigan: Comedy Monster, samt tusindvis af andre spillefilm, serier, dokumentarer i mange forskellige genre. Med et abonnement kan man se alt det man har lyst til helt uden begrænsninger og reklamer. Kom igang med et gavekort til Netflix.

Se alle nye film og serier på Netflix

Bemærk venligst, at alle ovenstående oplysninger til Jim Gaffigan: Comedy Monster er autogenereret. Der tages forbehold for eventuelle fejl.
Skriv kommentar